Barion Pixel

Részletek

Kinek ne fájt volna már a feje, ne aludt volna rosszul, ne lett volna kalimpáló szívdobogása, vagy kellemetlen hangulatingadozása, a túl sok alkohol fogyasztása után? Bár az alkohol rövid időre feldobhatja a hangulatodat és fokozhatja a kedvedet, amint az alkohol lebomlásából származó mérgező elemek útjukra indulnak testedben, észreveheted a másnaposság szörnyű tüneteit, amelyeket annyira szeretnénk elkerülni és minél hamarabb enyhíteni. Itt jön a képbe a PARTY AFTER, amely kiegészíti a PARTY BEFORE-t, hogy a borzalmas másnaposság kínzó tünetei nélkül élvezhesd a szórakoztató éjszaka minden pillanatát. Idd meg, amint befejezted az ivást. A GABA, rhodiola rosea, glutamin, magnézium-treonát, panax ginseng és B-vitaminok keverékéből álló természetes összetevőink keveréke lefékezi az alkohol mellékhatásait, segít regenerálni a májat, lebontani az alkoholt, így jobban alszol, és frissebb másnapot biztosít. Hála ennek, egyetlen “más”nap sem megy kárba! A PARTY sorozatot másnap egy BRAINPRO funkcionális itallal egészítheted ki, így semmi sem állhat a friss, élettel teli éned útjába.

magnézium L-treonát

Ez a létfontosságú ásvány a test több mint 300 enzimjének megfelelő működéséért felelős. Szabályozza a fehérjeszintézist, a vérnyomást és biztosítja az egészséges idegműködéseket. Felelős a csontképződéshez, a DNS és RNS szintéziséért, hozzájárul a testben az antioxidánsok kialakulásáért, sőt elősegíti a szervezetben más ásványi anyagok, mint pl. a kalcium hasznosulását. Szerepe van a bevitt táplálék energiává alakításában, segíti a fehérjék felépítését aminosavakból, génkarbantartásban is részt vesz, helyreállítja a DNS-t, RNS-t.

C vitamin

Jelentősen javítja szervezetünk védekezőképességét. Immunerősítő hatását, elsősorban antioxidáns tulajdonságának köszönheti. A C-vitamin hozzájárul a túltermelődő szabad gyökök semlegesítéséhez. Csökkenti a szervezetben kialakuló gyulladások, valamint a fertőzések, szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát, valamint óvja a DNS-t, és így lassítja a bőr öregedését. A szervezet nem képes előállítani, ráadásul gyorsan kiürül, így szükséges a folyamatos pótlása.

glükozamin

Természetes anyag, tengeri állatok kitinpáncéljából nyerik ki. Segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek sima felületét, fájdalom-mentes mozgását és a porcszövetek újra képződését. Tápanyagul szolgál a porcot felépítő sejteknek, nélkülözhetetlen az ízületi porc működéséhez. Természetes gyulladáscsökkentő tulajdonságai vannak, valamint hatásos öregedés gátló is. Segít az időskorral együtt járó betegségek tüneteinek kezelésében, mint az ízületi gyulladás, ill. az idült ízületi gyulladás.

riboflavin
niacin
gaba
rhodiola rosea​

Természetes nootropikum, amely növeli a szervezet állóképességét és támogatja az egészséges kortizol (anti-stressz hormon) szint tartását.

AFTER PARTY (6-os csomag)

4,895 Ft

MONDJ NEM-ET A MÁSNAPOSSÁGRA! AFTER PARTY

További információk

Kiszerelés

6 db-os csomag

Palack kiszerelés

60 ml

Szavatossági idő

24 hónap

Készleten

Kategória: