Barion Pixel

Részletek

Senki sem szereti az elvesztegetett “más”napokat. Büszkén mutatjuk be hatásos italunkat azok számára, akik szeretnének egy csipetnyi tudatosságot vinni az alkohol fogyasztásukba. Több éves szorgalmas kutatás és fejlesztés után mélyreható ismeretekre tettünk szert arról, hogy milyen biológiai és kémiai folyamatok játszódnak le a szervezetben, amikor alkoholt fogyasztunk, és hogyan tudjuk segíteni a szervezettünket az alkohol lebontásában. A PARTY BEFORE 18 gondosan kiválasztott, természetes, biológiailag aktív összetevőt tartalmaz, amelyek felkészítik a májat arra, hogy olyan enzimeket termeljen, amelyek képesek lesznek gyorsabban lebontani az alkoholt, amint az a szervezetbe kerül. Fő összetevőink a DHM, a jamgyökér, a glutamin, a lizin, a panax ginseng és a B-vitaminok mind segítenek megvédeni és vitalizálni a májat az élvezetesebb éjszakai szórakozás érdekében. Végre, nem csak egy varázslatos ígéret, hanem egy olyan termék, amely enyhíti a szörnyű másnaposság mellékhatásait. Rajta, próbáld ki!

magnézium L-treonát

Ez a létfontosságú ásvány a test több mint 300 enzimjének megfelelő működéséért felelős. Szabályozza a fehérjeszintézist, a vérnyomást és biztosítja az egészséges idegműködéseket. Felelős a csontképződéshez, a DNS és RNS szintéziséért, hozzájárul a testben az antioxidánsok kialakulásáért, sőt elősegíti a szervezetben más ásványi anyagok, mint pl. a kalcium hasznosulását. Szerepe van a bevitt táplálék energiává alakításában, segíti a fehérjék felépítését aminosavakból, génkarbantartásban is részt vesz, helyreállítja a DNS-t, RNS-t.

dihydro-myricetin (DHM)

Hovenia dulcis japán mazsolafa hatóanyaga. A DHM fokozza test természetes képességét az alkohol lebontására. A DHM előnye, hogy növeli az alkohol metabolizmusának sebességét, ezáltal rövidebb ideig tart. Csökkenti a lipid (zsír) felhalmozódását a májszövetben.

hovenia dulcus extract
L-Glutamin

Javíthatja a memóriát és koncentrációs készséget.

C vitamin

Jelentősen javítja szervezetünk védekezőképességét. Immunerősítő hatását, elsősorban antioxidáns tulajdonságának köszönheti. A C-vitamin hozzájárul a túltermelődő szabad gyökök semlegesítéséhez. Csökkenti a szervezetben kialakuló gyulladások, valamint a fertőzések, szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát, valamint óvja a DNS-t, és így lassítja a bőr öregedését. A szervezet nem képes előállítani, ráadásul gyorsan kiürül, így szükséges a folyamatos pótlása.

BEFORE PARTY

890 Ft

A TUDATOS PARTY KEZDÉSHEZ! – EZ NEM VARÁZSLAT, EZ TUDOMÁNY

További információk

Palack kiszerelés

60 ml

Szavatossági idő

24 hónap

Készleten

Kategória: