Barion Pixel

Részletek

Szorongsz és idegeskedsz a repülőutak előtt? Lemondasz álmaid nyaralásáról mert félsz a hosszú úttól a fellegekben? Próbálod nyugtatni az idegeidet különböző relaxációs gyakorlatokkal a felszállás előtt? Nem vagy egyedül. Kutatások szerint az utasok hatvan százaléka érezte már magát nyugtalannak repülés előtt és közben, harminc százalékuk pedig súlyos szorongástól szenved. Ezen tünetek leküzdésére fejlesztettük ki a FLYPRO-t, egy zseniális, tiszta növényi kivonatokat tartalmazó funkcionális italt, amely megnyugtatja a testet és az elmét a felszállás előtt. Hogyan segít Neked a FLYPRO? Az l teanin, gaba, magnézium-treonát, rhodiola rosea és l triptofán koktélja együttesen nyugtatja az idegeket, egyenletessé teszi a pulzust, segít ellazulni és elkerülni a hangulatingadozásokat. Hajrá, foglald le álmaid nyaralását amire mindig is vágytál, és élvezd a repülést!

golgotavirág extrakt
gaba
L-Theanin (green tea)

Remek agyserkentő, növeli a koncentrációt és a tanulási képességet, valamint könnyebbé válik tőle az odafigyelés egy adott feladatra. Az L-Theanin segít megnyugodni, ellazulni, mindezt úgy, hogy nem okoz álmosságot. Számos egészségügyi előnnyel jár, beleértve a hangulatjavulást, a kognitív képességek javulását, valamint a stressz és a szorongásszerű tünetek csökkentését.

rhodiola rosea

Természetes nootropikum, amely növeli a szervezet állóképességét és támogatja az egészséges kortizol (anti-stressz hormon) szint tartását.

L-triptofán

FLY PRO

1,500 Ft

A REPÜLÉS SZORONGÁSAI ELLEN FEJLESZTVE!

További információk

Palack kiszerelés

60 ml

Szavatossági idő

24 hónap

Készleten

Kategória: