Barion Pixel

Részletek

Mindannyian áhítunk az egészséges, ragyogó, nap csókolta bőrre, és egy kis természetes D vitaminra a napocskától. Mindeközben szeretnénk megóvni a bőrünket az UV sugarak káros hatásaitól – bőrirritáció, viszketés, hámlás, leégés, és ráncos bőr. Figyelem! A NAP szerelmeseinek és mindenkinek, aki élvezni szeretné a napsugarakat, vagy a szoláriumot – próbáld ki a SUNPRO-t, egy védelmező hatású italt, amely belülről kifelé védi a bőröd. A fejlesztés során arra törekedtünk, hogy a shotunk összetevői segítsenek elérni a hosszan tartó, egészséges, barna bőrszínt. Belülről hidratálja a bőrt a béta-karotin, a biotin, a hialuronsav, az asztaxantin, az elasztin-kollagén és a C-vitamin. Míg a krémek külső hidratálást és védelmet nyújthatnak a bőrünknek, a szép bőr ápolása belülről kezdődik a SUNPRO-val!

béta-karotin
biotin

Egy B-vitamin, amely számos szervezeti funkcióhoz fontos, beleértve a tápanyag-anyagcserét. Javítja a haj, a bőr és a köröm egészségét. A biotin fontos szerepet játszik a szénhidrátok, zsírok és fehérjék energiává alakításában. Segíti a szervezet sejtjeinek megfelelő működését is.

Q-10 koenzim
hialuronsav

Egy ragacsos, csúszós anyag, amelyet a szervezet természetesen termel. Megakadályozza a fájdalmat és a sérüléseket, amelyek a csontok egymáshoz csiszolódásából erednek. Jótékony funkciói közé tartozik még a hidratálás, az ízületek kenése, a szöveten belüli és a sejtek közötti térkitöltő képesség, a szövetek és sebek helyreállítása, az ízületek aktiválásának szabályozása, az immunválasz fokozása, a fibroblasztok sérüléseinek helyreállítása és a bőr hámsejtjeinek karbantartása.

cink-pikolinát

Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez; valamint a normál szellemi működés fenntartásához.

A-vitamin
kollagén

SUNPRO

890 Ft

AZ EGÉSZSÉGES, NAPCSÓKOLTA BŐRÉRT!

További információk

Palack kiszerelés

60 ml

Szavatossági idő

24 hónap

Készleten

Kategória: